Trailerladen

  • Je paard wil de trailer niet (meer) in
  •  Je paard wil wel de trailer op maar loopt er zo snel mogelijk terug af
  • Je paard duwt tegen de stang
  • Je paard heeft al stress bij het zien van de trailer
  • Je paard is onrustig tijdens het transport
  • Je paard laat zich vallen

Dit is natuurlijk heel vervelend, zowel voor jou als voor je paard.

Duwen, trekken, longes spannen, blinddoeken en nog zo veel meer… ik heb al vanalles gezien en gehoord. Maar het kan ook anders.

Magali Van der heyden Trailerladen paard

Een goede basistraining aan de hand (grondwerk) zorgt ervoor dat je paard begrijpt wat er van hem wordt verwacht. Voorwaarts, achterwaarts, halthouden en rustig blijven stilstaan zijn de sleutels voor veilig en succesvol trailerladen.

Samen zorgen we ervoor dat je paard de trailer in WIL en niet in MOET… zodat je op een veilige manier en zonder stress kan vertrekken.

Het grondwerk was een nieuwe wereld voor me, maar wel eentje die me uitdaagde. De dingen die je op de grond leert, het vertrouwen met je paard , dat neem je mee in het zadel.

Lees het volledige verhaal

Ingrid

Magali ademt paard: ze begrijpt hoe een paard denkt, voelt en handelt.

Dankzij Magali haar professionele en onderbouwde manier van werken,  zijn Obi en ik naar elkaar toe gegroeid en heb ik nu een fantastisch paard dat emotioneel zeer cool en stabiel is.

Lees het volledige verhaal 

Caroline

Ik heb de begeleiding van magali ervaren als een echte verrijking, ook naar het werk met mijn andere paarden toe. Een aanrader voor elke ruiter, ook zonder “probleempaarden”.

Lees het volledige verhaal

Yana

Wat me heel erg aanspreekt in de lessen van Magali zijn de handige tips die je krijgt en waarmee je op eigen houtje aan de slag kunt tot de volgende les.  Gaat het nu over dressuur, schriktraining of trailerladen, Magali is op alle vlakken thuis. Eerlijkheid naar het paard toe is voor Magali ook een prioriteit. . Lees het volledige verhaal

Annemie

LEER JE PAARD ZONDER DWANG EN STRESS DE TRAILER OP GAAN

Contact