• Jonge paarden

Obi – Samen zadelmak maken

CAROLINE: “Waarom ik koos voor Magali:

Ik heb altijd al de droom gehad om mijn eigen paard op te leren.

Ik zocht iemand die met mij deze reis wilde maken, die mij kon bijstaan, iemand die op dezelfde golflengte zat als ik. Maar die uiteraard hierin gediplomeerd is, ervaring heeft en rekening houdt met de noden van paard en ruiter. 

Na een lange zoektocht op het internet kwam ik op haar site. De kernwoorden op haar site en de combinatie van sport en horsmanship spraken mij enorm aan. 

Mijn paard (net gekocht) was 3 jaar en volledig groen toen Magali voor de eerste keer langs kwam. Een halster aan doen was al een hele opdracht, in de hand lopen kende hij niet,…

Tijd en geduld, mee groeien op tempo van paard en ruiter zijn essentiële begrippen.

Dankzij Magali haar professionele en onderbouwde manier van stap voor stap werken,  zijn Obi en ik naar elkaar toe gegroeid.

Ik heb nu een fantastisch paard dat emotioneel zeer cool en stabiel is. Een paard waarvan ik weet welke stappen hij heeft door gemaakt om te komen tot wie hij nu is. (en tot wie ik nu ben geworden. Magali houdt u een spiegel voor, waardoor je ook kritisch naar jezelf kijkt en uw eigen handelen, doen en denken in vraag stelt)

Magali ademt paard: ze begrijpt hoe een paard denkt, voelt en handelt.

De klik tussen Obi en haar is mooi om zien ?.

Trainen met Magali Van der Heyden is een aanrader voor iedereen die op een respectvolle manier met paarden wil leren omgaan, berijden, en deze prachtige dieren beter wil leren begrijpen.

2 jaar later maakt ze nog steeds samen met Obi en mij deze geweldige reis!”

Caroline en Obi