Les aan zee

Reportage HippoTV – Les aan zee

Wie droomt er niet van? Met je paard naar zee, galopperen op het strand, verfrissen in het water, …

Ik begeleid paard en ruiter, bij de eerste uitstap naar zee, zodat dit voor beide een positieve en onvergetelijke ervaring wordt.

Veiligheid en dus een goede voorbereiding zijn noodzakelijk om samen volop te kunnen genieten van zee en strand.

Tijdens de voorbereidende lessen gaan we de basistraining nakijken. Hoe reageert je paard (en jij) in een nieuwe omgeving? We gaan ook oefenen op een crossterrein en in de waterbak. Stap voor stap maken we jullie klaar voor de grote dag aan zee.

De lessen op het strand zijn individueel of per 2; aan de hand en/of bereden. Je kan 1 of meerdere dagen komen. We kunnen de opties samen bespreken.

De volgende data zijn:

29-30 sept

1-2 okt

&

13-14-15-16 okt

2022

Wil je ook graag eens deelnemen aan de les aan zee?

Neem dan contact op voor meer informatie.

Het grondwerk was een nieuwe wereld voor me, maar wel eentje die me uitdaagde. De dingen die je op de grond leert, het vertrouwen met je paard , dat neem je mee in het zadel.

Lees het volledige verhaal

Ingrid

Magali ademt paard: ze begrijpt hoe een paard denkt, voelt en handelt.

Dankzij Magali haar professionele en onderbouwde manier van werken,  zijn Obi en ik naar elkaar toe gegroeid en heb ik nu een fantastisch paard dat emotioneel zeer cool en stabiel is.

Lees het volledige verhaal 

Caroline

Ik heb de begeleiding van magali ervaren als een echte verrijking, ook naar het werk met mijn andere paarden toe. Een aanrader voor elke ruiter, ook zonder “probleempaarden”.

Lees het volledige verhaal

Yana

Wat me heel erg aanspreekt in de lessen van Magali zijn de handige tips die je krijgt en waarmee je op eigen houtje aan de slag kunt tot de volgende les.  Gaat het nu over dressuur, schriktraining of trailerladen, Magali is op alle vlakken thuis. Eerlijkheid naar het paard toe is voor Magali ook een prioriteit. . Lees het volledige verhaal

Annemie

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE VOLGENDE LES AAN ZEE

Contact