Zadelmak maken

Zadelmak-maken-paard Magali-VanderHeyden
Zadelmak-maken-paard Magali-VanderHeyden
Zadelmak-maken-paard Magali-VanderHeyden

Het is zover… de voorbereiding tot het zadelmak maken zit erop. Jullie zijn klaar om de training verder te zetten in het zadel.

Ik begeleid je graag bij de start van dit nieuw hoofdstuk.

Je paard kent ondertussen al de nodige basishulpen en stemcodes. We leren hem nu precies hetzelfde, maar dan vanuit het zadel. Je paard herkent de signalen en dit geeft hem een vertrouwd en veilig gevoel.

Een duidelijk stappenplan geeft je een houvast in het leerproces. We gaan stap voor stap te werk, op jullie tempo, niet overhaast. Je komt langs op regelmatige basis, wekelijks of om de 2 weken. Na elke training krijg je ‘huiswerk’ zodat je verder aan de slag kan tot de volgende trainings-sessie.

Deze fase van de training is de basis voor jullie verdere toekomst. Door voldoende tijd te nemen, kan je heel wat misverstanden en problemen voorkomen.

Het is een boeiend proces die je heel wat zal bijleren over je paard.

Heb je een jong paard en wil je graag samen aan de slag, neem dan contact op om het traject verder te bespreken.

Een training op maat, waarbij ontspanning, veiligheid, wederzijds begrip en vertrouwen centraal staan.

Het grondwerk was een nieuwe wereld voor me, maar wel eentje die me uitdaagde. De dingen die je op de grond leert, het vertrouwen met je paard , dat neem je mee in het zadel.

Lees het volledige verhaal

Ingrid

Magali ademt paard: ze begrijpt hoe een paard denkt, voelt en handelt.

Dankzij Magali haar professionele en onderbouwde manier van werken,  zijn Obi en ik naar elkaar toe gegroeid en heb ik nu een fantastisch paard dat emotioneel zeer cool en stabiel is.

Lees het volledige verhaal 

Caroline

Ik heb de begeleiding van magali ervaren als een echte verrijking, ook naar het werk met mijn andere paarden toe. Een aanrader voor elke ruiter, ook zonder “probleempaarden”.

Lees het volledige verhaal

Yana

Wat me heel erg aanspreekt in de lessen van Magali zijn de handige tips die je krijgt en waarmee je op eigen houtje aan de slag kunt tot de volgende les.  Gaat het nu over dressuur, schriktraining of trailerladen, Magali is op alle vlakken thuis. Eerlijkheid naar het paard toe is voor Magali ook een prioriteit. . Lees het volledige verhaal

Annemie

Een goede start is het halve werk!

Wil je ook graag begeleiding bij het zadelmak maken?

Contact